SETMANA SANTA AMB ELS CAPUTXINS 2009

SETMANA SANTA A ARENYS DE MAR

 El convent d’ Arenys de Mar és casa d’acollida per als qui vulguin conèixer i compartir l’estil de vida de la fraternitat caputxina durant uns dies. El fet que sigui casa de noviciat i d’estudiantat, li dóna el marc idoni, tant per la presència de frares joves com per l’esperit d’acollida que la distingeix.

   Ja fa una colla d’anys que la fraternitat d’Arenys convida, especialment els dies de Setmana Santa, aquells que, amb inquietuds de fe o que es qüestionen sobre la seva vida, volen fer una experiència de vida de fe, de fraternitat i de discerniment.

   L’experiència consisteix, senzillament, en integrar-se en la vida de la fraternitat, tot compartint el seu ritme de pregària, de reflexió, de celebracions, d’àpats...

   La trobada comença el dijous sant al matí, i acaba el diumenge de Pasqua a la tarda.


SETMANA SANTA A SANT MARTÍ DEL MONTNEGRE

   El Montnegre és un petit massís muntanyós que, juntament amb el Corredor, separa el Vallès del Maresme. Al bell mig hi ha l’ermita de sant Martí amb una petita rectoria al costat.

   L’indret convida al silenci, a la pau interior, a la reconciliació amb Déu, amb els altres, amb la natura i amb un mateix.

   Allí ens trobarem un grup de joves amb la intenció de viure aquests dies sants a fons, i animar les corresponents celebracions litúrgiques.
   Aquesta trobada serà de dijous sant a la tarda fins al matí del diumenge de Pasqua. Va adreçada a joves de 20 anys en amunt. Cal portar sac de dormir i Bíblia. Les despeses es reparteixen entre tots.

Vida Franciscana