ORDENACIÓ DE PREVERE DE FRA JOSEP TURRULL (15 febrer 2009)

"Gràcies a Déu"
Homilia del bisbe
Primera homilia
Vida Franciscana
   Fra Josep Turull va ser ordenat de prevere el diumenge 15 de febrer en el nostre convent d'Arenys de Mar. La celebració va ser presidida pel bisbe de Girona, mons. Francesc Pardo, i concelebrada per molts germans caputxins, alguns preveres de la Segarra i el rector d'Arenys de Mar. La nostra església es va omplir de familiars i amics de fra Josep i de la fraternitat. Us n'oferim un reportatge fotogràfic i les paraules, tant del senyor bisbe com del propi fra Josep.

   L'endemà de l'ordenació, en la intimitat de l'eucaristia habitual de la fraternitat d'Arenys, fra Josep va presidir per primera vegada l'eucaristia. Després s'ha celebrat amb solemnitat les primeres misses a Cervera, on viuen els seus pares, i a Palma de Mallorca, la fraternitat on actualment ell està destinat.

   Fra Josep Turull, nascut al veïnat de Rubinat (la Segarra), en el municipi de la Vall d'Ondara, va entrar al nostre orde l'any 1996. Durant nou anys va residir a la fraternitat d'Arenys de Mar, estudiant teologia a Barcelona, i encarregant-se del grup de pastoral de la salut, de l'assistència a l'Orde Franciscà Seglar i, del 2002 al 2005, de l'economia de la casa. Des del 2005 és membre de la nostra fraternitat de Palma de Mallorca, i treballa pastoralment a l'hospital de Son Llàtzer.


Vida Franciscana