PRIMERA PROFESSIÓ DE FRA JUAN FELIPE RAMÍREZ

   El diumenge 20 de setembre, al nostre convent d'Arenys de Mar, vam celebrar la primera professió religiosa de fra Juan Felipe Ramírez. Com sabeu, la professió és l'acte pel qual el frare es compromet a seguir l'Evangeli observant els vots de pobresa, obediència i castedat en un orde religiós. Acabat l'any de noviciat, la primera professió es fa per un temps definit.

   La celebració va començar a dos quarts de vuit del vespre, i va ser molt participada, tant per l'assistència de molts frares com de gent coneguts de fra Juan Felipe i de la fraternitat. En el moment més central de la celebracíó, fra Juan Felipe va fer la seva professió en mans de fra Jacint, ministre provincial, i va rebre després l'hàbit i l'abraçada de tota la fraternitat.

   Fra Juan Felipe és nascut a Medellín (Antioquia-Colòmbia). Durant més de deu anys ha exercit de treballador social, terapeuta familiar i professor d'universitat. D'infant havia estudiat en un col·legi de franciscans, i durant molt de temps, en diverses parròquies, ha participat activament en el Camí Neocatecumenal. Atret per la vocació franciscana, tornant d'un viatge a Assís va passar per Barcelona, on va conèixer els caputxins. I s'hi ha quedat.

   Felicitats, fra Juan Felipe, i que Déu et beneeixi en aquest camí que has emprès!

Vida Franciscana
Veure anunci de l'acte