JORNADA EN DEFENSA DEL MEDI AMBIENT
JORNADA EN DEFENSA DEL MEDI AMBIENT
JORNADA EN DEFENSA DEL MEDI AMBIENT

 

   El cap de setmana del 26 i 27 d’abril, la Fraternitat de l'Orde Franciscà Seglar de Granollers va organitzar unes Jornades en defensa del Medi Ambient.

   El dissabte 26 a la tarda es començaren les Jornades amb un cinefòrum, a càrrec de Fra Francisco Pesquera, sobre la pel·lícula “Erin Brockovich”, del director Steven Soderbergh.
 
   Diumenge 27, els germans de l’Orde Franciscà Seglar de Granollers, acompanyats pels Franciscans Menors Conventuals, van celebrar una jornada fraterna amb el lema “Medi Ambient i cuidar de la Creació”, junt amb els feligresos i ciutadans de l’esmentada localitat que es van unir a la trobada.

   La jornada del diumenge va començar a les 11:15h, amb la celebració de l’Eucaristia per a infants, en l’Església Parroquial de la Mare de Déu de Montserrat i Sant Antoni de Pàdua, en la qual es va passar un cd del Càntic de les Creatures de Sant Francesc d’Assís.

   A continuació, a la plaça de Mossèn Jacint Verdaguer, es van fer uns tallers de reciclatge amb jocs per als nens, que van durar fins a última hora del matí, per passar al dinar fratern, en la mateixa plaça, que va consistir en una paella ecològica de verdures, preparada i cuinada amb molt de carinyo per Fra Miguel Campillo.
 
   A les 17 hores, ja per finalitzar, es va procedir a celebrar una oració conjunta d’acció de gràcies per nostra germana la Naturalesa, recitant a la plaça, i a dos cors, una oració de lloança al Senyor per la Creació, intercalant breus pauses de silenci, diverses lectures, i tot amb l’acompanyament de la guitarra de Fra Antonio Royo.

Fraternitat Franciscana Seglar