PROFESSIÓ IMMA COLOMER

Veure recordatori

 

 

Professió Imma Colomer

La Fraternitat d’Arenys de Mar té una bona notícia per a compartir!
El passat dia 20 de febrer l’Imma Colomer va fer la seva professió com a  Franciscana  Seglar.
El tercer diumenge de cada mes la Fraternitat Franciscana Seglar  d’Arenys de Mar celebra la seva assemblea.  Coincidint amb la trobada d’aquest mes de gener i durant la Missa d’onze del matí ha tingut lloc la professió de l’Imma.
Fer la professió com a Franciscana Seglar és consagrar-se més profundament a Jesús i el seu Evangeli. Durant l’homilia Fra. Josep Manuel Vallejo ens ha aclarit el que vol dir “consagrar-se”: Primerament ens ha dit que és una cosa que no es pot fer sol,  la vida cristina s’ha de viure en comunitat. Ens ha explicat  que consagrar-se és deixar-se santificar per l’Esperit de Jesús juntament amb els altres, com en el Baptisme.
La consagració com a Franciscana Seglar es concreta en tres aspectes:

  1. En la forma de vida evangèlica que va escollir Francesc d’Assís, enmig del món, predicant amb la vida, amb l’exemple i la misericòrdia.
  2. En l’esperit de servei, no oblidant que som els rentadors de peus dels altres i que estem cridats a ser els servidors dels altres sense demanar agraïment.
  3. En el compromís amb l’Església, amb la comunitat, des de dintre, vetllant per ella, estimant-la

Ha estat una cerimònia molt bonica.  S’ha creat un clima de recolliment i participació. L’Imma mateixa ha tocat la guitarra i ens ha commogut a tots mentre cantava.
Tots estem molt contents de que l’Imma hagi volgut de nou deixar-se impregnar i santificar per l’Esperit Sant.  Enhorabona!

 

 

 

 

 

 
Fraternitat Franciscana Seglar