VISITA PASTORAL RESIDÈNCIA ASSÍS - 29 gener 2014

 

     El dia 29 de gener el Sr. Bisbe Auxiliar de la Diòcesi de Terrassa, Salvador Cristau, va visitar la Residència Assís acompanyat pel rector de la Parròquia de Sant Quirze del Vallès, mossèn Oriol Pallàs.  

   Els esperava el provincial dels Caputxins de Catalunya i Balears, Fra Gil Parés,
la directora del centre, Alícia Iñiesta, el president de la Fundació Assís, Carmel Gasol, i Fra Marcel Fontdevila, qui habitualment té la cura pastoral del centre.

   El Sr. Bisbe es trobà amb els residents a la capella del centre, i tot saludant-los els encoratjà a viure amb entusiasme, a ser millors cada dia, a pregar els uns pels altres i a sentir-se membres de l’Església. Fra Gil Parés li donà la benvinguda en nom dels Caputxins de Catalunya i dels residents i treballadors, tot indicant que a la residència s’intenta mantenir viu el caliu de l’experiència cristiana amb l’estil de Sant Francesc, des de la senzillesa i la fraternitat. Per la seva banda, el Sr. Carmel Gasol, en nom de tots, manifestà l’alegria per la visita pastoral i recordà que la Residència Assís va néixer amb clara vocació franciscana d’atendre la gent gran en un ambient de família.

   Posteriorment, sota el guiatge de la directora del centre, Mn. Cristau va visitar les instal·lacions i, en un clima cordial i distès, va saludar un per un els residents.

   La residència Assís acull i dóna suport social, d’habitatge i sanitari a 110 persones grans que reben un alt nivell de qualitat en atenció professional i humana pel desenvolupament diari de les seves vides.

   

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player