CONSELL DE LAICS: RECÉS A ULLDEMOLINS (27 novembre 2010)

   El dia 27 de Novembre  membres de diverses  fraternitats ens vam aplegar a Ulldemolins per gaudir d’un dia de recés  i convivència Situat al bell mig de la Vall del Silenci, anomenada així segurament perquè la seva tradició eremítica convida a la meditació, i sobre un petit turó es troba aquesta encantadora vila .
El dia va començar amb una càlida acollida  per part de la família Llurba a casa seva que per unes hores es va convertir en la casa de tots nosaltres.

   A les 11h iniciàvem les activitats programades amb una pregària de Taizè .Tot seguit  Fra Josep Manuel Vallejo  va fer una xerrada d’introducció a la pregària   entorn el tema “Acollir Jesús a casa meva ” que   es va completar amb un temps de silenci i pregària personal.

   Al celler de la casa vam celebrar l’eucaristia  i a continuació vam compartir el dinar on vam poder degustar els típics tinyols o panets en forma de monyo de dona que són cuits en un forn de clofoll.

   La sobretaula va resultar molt animada gràcies als cants que els germans Llurba tenen recollits en un cançoner fet especialment per esdeveniment com aquest. Així doncs entre cants i abraçades ens vam acomiadar fins la propera trobada durant el mes gener, el dia 8 a Pompeia o el 29 al Montnegre.