Pel·lícula “Milagro en la celda 7″

Milagro_en_la_celda_7-463929384-large

 

«Milagro en la celda 7»
Turquia, 2019
Dirigida per: Mehmet Ada Öztekin
Actors principals: Aras Bulut Iynemli, Nisa Sofiya Aksongur

Fa poques setmanes es va estrenar a Netflix la pel·lícula «Milagro en la celda 7», una producció turca que va veure la llum l’any passat i que ha tingut molt bona acollida a festivals internacionals. El film, adaptació d’una pel·lícula sud-coreana de l’any 2013, està tenint molt d’èxit a la plataforma digital, gràcies a l’entranyable història que narra i a l’excel·lent interpretació dels protagonistes.

La història de «Milagro en la celda 7» ens porta a una petita població de la costa turca, on viu Mehmet (Aras Bulut), un jove pare, juntament amb la seva petita filla Ova i la seva àvia. El pare té una discapacitat intel·lectual i els seus pensaments i actes són com els d’un nen. Per això, pare i filla s’entenen molt bé i tenen una relació d’amistat molt bonica. La seva vida transcorre tranquil·la fins que Mehmet (Memo, com l’anomena l’àvia) és acusat de la mort d’una nena, filla d’un comandant de l’exèrcit.

Malgrat la seva innocència, Memo és arrestat i empresonat, tancant-lo a la cel·la 7 junt amb altres convictes. En un principi, el reben amb aversió i violència, però poc a poc l’aniran coneixent i comprenent, sobretot l’estreta relació que té amb la seva petita filla Ova, la qual ho és tot per a Memo.

En aquesta cel·la es desenvoluparà aquesta història de compassió, i és aquí també on tindrà lloc el miracle que dona nom al film.

Una preciosa pel·lícula que no et pots perdre!