pastoral
PRIMERA TROBADA DE CATEQUISTES DE LES FRATERNITATS CAPUTXINES
(21 març 2009)

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

   El dissabte 21 de març a partir de les 10 del matí ens varem aplegar al voltant d’una cinquantena de catequistes de les fraternitats de l’Ajuda, Arenys, Les Borges Blanques, Pompeia, Sarrià i el SSIM per reflexionar i descobrir nous recursos que ens poden ajudar a millorar la nostra tasca pastoral. La trobada a més va ser una ocasió immillorable per conèixer-nos.

   Per tal de fer més profitosa la jornada, ens ajudaren en la dinamització, la Lourdes i el Ricard de Rilour que tenen ja fa un temps una sensibilitat i preocupació especial envers l’evangelització , així com  en l’elaboració de material de suport per a la catequesi.

   El lloc que ens va acollir va ser la Residència Assís de Sant Quirze que gràcies a la seva responsable, l’Alícia, ens ho trobàrem tot a punt per tal de poder fer la trobada sense cap entrebanc. També cal agrair la col·laboració incondicional dels terciaris, especialment de la Maite Oriol, el matrimoni Cuscó, l’Eulària i fins i tot del personal de la cuina que ens va permetre fer anar el forn i la nevera. Molts altres residents van també participar de les activitats proposades així com en la celebració de l’Eucaristia, que va ser el moment més entranyable de la trobada. 

   En acabar l’etapa formativa es va compartir un dinar amb menjar que portàrem les diferents fraternitats. Cal destacar el menjar colombià que varen oferir els catequistes del SSIM.

   Finalment es va avaluar la jornada  i es va quedar d’organitzar  la trobada un altre cop l’any vinent. Us hi esperem!