DIÀLEG I PREGÀRIA - TROBADA INICI DE CURS 2014- 2015

   Dissabte 27 de setembre va tenir lloc el recés d’inici de curs dels Grups de Diàleg i Pregària. L’objectiu principal era el de pregar plegats, augmentar la coneixença entre nosaltres i crear més llaços d’unió entre els diferents grups.

   El matí el vam viure a la capella de l’horta del convent d’Arenys, feia un dia ben assolellat i serè, i la vista del mar i la vila des d’allà dalt, fascinant. La jornada va començar amb una pregària, seguida d’una meditació que va fer fra Josep Manuel. Més tard, vam tenir una estona llarga de silenci i pregària personal. Espai de diàleg per grups, i vam cloure el matí celebrant l’Eucaristia.
Com sol passar en aquestes trobades, la taula que ens aplegava per dinar feia goig. I la sobretaula va servir per compartir vides, anhels, inquietuds...

   A la tarda vam parlar dels diferents Grups existents a Arenys, Canet, Barcelona, Les Borges..., de les metodologies de cadascun i de la programació per a aquest curs 2014-2015.
Comunitats cristianes que s’estimen, això és el que estan cridats a ser els nostres Grups, és el que intentem viure, i el que podem oferir a tots els qui vulguin participar-hi.

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Tornar a Diàleg i Pregària