Ordenació sacerdotal de fra Felipe Ramírez

Aquest dissabte 18 de novembre, la família caputxina ha viscut una jornada de festa al santuari de la Mare de Déu de Pompeia. Fra Juan Felipe Ramírez ha rebut el sagrament de l’orde presbiteral de mans de Mons. Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona. L’Eucaristia ha estat concelebrada pel ministre provincial, fra Eduard REy, i un bon número de frares i altres capellans amics.

Durant la celebració hi ha hagut moments plens d’emoció, com la pregària de la lletania dels sants, la imposició de mans, la vestició amb la casulla ajudat per fra Jacint Duran, la unció a les mans amb el sant crisma, o l’abraçada de pau de tots els celebrants i germans. Tots ells signes bells i de gran contingut teològic.

Fra Juan Felipe ha estat acompanyat per la seva família (pare, mare, germans, nebots…) vinguts des de Colòmbia, així com pels seus germans caputxins i nombrosos amics i amigues d’arreu. En finalitzar, mentre tothom felicitava el nou sacerdot, s’han pogut degustar menjars típics colombians i catalans.

Moltes felicitats, fra Felipe, i que sempre siguis fidel al do del ministeri rebut, amb l’ajuda de Jesucrist, la Mare de Déu, i sant Francesc d’Assís.