Ordenació diaconal de fra Felipe

El Diumenge del Bon Pastor (Diumenge IV de Pasqua, 17 d’abril de 2016), a les 18:00 hores, el bisbe de Vic, monsenyor Romà Casanova, va ordenar de diaca el nostre germà fra Juan Felipe Ramírez Agudelo, a l’església conventual de la fraternitat caputxina de la Immaculada Concepció d’Igualada.

La celebració va ser molt participada amb frares i amics de fra Juan Felipe vinguts d’arreu i que van omplir tant l’església com el presbiteri. S’hi pogueren desplaçar també alguns amics de la comunitat cristiana d’Arenys de Mar, lloc on principalment fra Juan Felipe féu tot el seu itinerari formatiu des que va arribar de Medellín (Colòmbia), la seva ciutat natal, via Roma (on estava completant uns estudis universitaris).

Al final de tot, fra Juan Felipe recordà i agraí especialment la presència dels vinguts a la celebració i també el testimoni rebut dels seus pares i familiars que, malauradament, no hi van poden assistir per residir a Colòmbia. La comunitat cristiana d’Igualada va obsequiar a tots els presents amb un assortit piscolabis en finalitzar la celebració. Esperem informar en el seu moment de la seva propera ordenació presbiteral.