TRES GERMANS I UN VOLUNTARI MOREN A TANZÀNIA

   El 25 de novembre passat ens assabentàvem d’una trista notícia: la mort de tres germans caputxins  i un voluntari italià a Tanzània.

   Traduïm la notícia tal i com aparegué (en versió castellana) a la pàgina web de la Cúria General.

DAR ES SAALAM, Tanzània. “La notícia de la mort de fra Luciano, fra Corrado, fra Silverio i del jove que els acompanyava, Andrea, m’ha deixat abatut”, són les paraules que el Ministre General, fra Mauro Jöhri, ha escrit al Vicari Provincial, fra Stefano, tot presentant el condol en nom de tot l’Orde a la fraternitat provincial de la Toscana.

   Fra Luciano Baffigi, Ministre Provincial de la Toscana es trobava a Tanzània acompanyat de fra Corrado Trivelli, Secretari de les missions, per fer una visita als germans toscans presents a la regió. Fra Luciano i fra Corrado, junt amb fra Silverio Ghelli, missioner a Tanzània des de 1967, i Andrea Ferri, un voluntari de la parròquia de Cerbaia (Florència) es dirigien a visitar d’altres germans quan “una tràgica fatalitat acabà amb llurs vides”.

D’esquerra a dreta: fra Siverio Ghelli, fra Luciano Baffigi i fra Corrado Trivelli

El voluntari, Andrea Ferri, amb fra Silverio

   Escriu el Ministre General en la carta de condol: “No hi ha paraules adequades per manifestar l’abatiment, només la fe en Crist, Camí, Veritat i Vida, que ens convida a creure més fermament en Ell, és la nostra única àncora de salvació i de consol. Estimats germans, el meu pensament és amb cadascú de vosaltres, amb el vostre abatiment i amb la pèrdua que heu sofert. Em sento proper a vosaltres. Que la pregària comuna que elevem per aquests germans sigui d’ajut i ens doni llum per acollir els inescrutables designis de la voluntat de Déu. Confiem aquests germans a la misericòrdia de Déu per a què els concedeixi el premi del bon servent de l’Evangeli”.

   Tinguem presents aquests germans en les nostres pregàries. Demanem al Senyor que es digni consolar com sols Ell por fer-ho a familiars i amics dels difunts, així com als nostres germans de la Toscana.

[+] notícies