MATINAL D'ADVENT (11 desembre 2010)

    Com tenim per costum, els frares de Catalunya ens vam trobar un dissabte d’advent per tenir una xerrada de formació i compartir el dinar. Aquesta vegada va ser el dia 11 de desembre a Arenys de Mar. La xerrada va anar a càrrec de sor Lucía Caram, dominica del monestir de santa Clara de Manresa, que ens va parlar sobre la lectio divina. Sor Lucía va compartir amb nosaltres la seva experiència de pregària amb la Paraula de Déu, i com això forma part del camí que la seva comunitat ha fet d’obertura als pobres i al diàleg ecumènic i interreligiós. Després de la xerrada, es va obrir un diàleg molt viu sobre el tema.

   Després d’un moment de descans per fer un cafè i picar alguna coseta, fra Joan Botam ens va presentar el nou llibre de la nostra col·lecció Franciscàlia, titulat Paraules i mirades,que consisteix en una antologia de textos espirituals de fra Jordi Llimona seleccionats per Miquel Llimona i fra Jordi Cervera.

   Després, durant la pregària de l’hora menor, fra Jordi Seubas va renovar la professió davant de tots els germans presents, celebrant així els seus vint-i-cinc anys de vida religiosa.

+ Notícies