TRASPÀS DEL VICARI PROVINCIAL DE SARDENYA (12 oct 2009)

TRASPÀS DEL VICARI PROVINCIAL DE SARDENYA (12 oct 2009)
Fra Beppe (primer a la dreta) amb tres frares de la nostra província


    La matinada del dilluns 12 d'octubre va morir inesperadament fra Beppe Pireddu, vicari provincial de Sardenya i guardià del convent de Càller.

   Fra Beppe tenia 48 anys d'edat i era frare caputxí des de 1983. Era vicepostulador de la causa de canonització del beat Nicolau de Gesturi.

   Molt entregat a la pastoral, acompanyava diversos grups de matrimonis en el seu camí de formació cristiana. Havia fet estudis de teologia pastoral a Roma, i ensenyava aquesta matèria a la facultat de ciències religioses.

   Des de les seves responsabilitats en el definitori i en la casa de Càller, ha estat, des de l'inici de la nostra relació amb la província de Sardenya, un dels frares amb qui els catalans hem tingut més contacte.

   Juntament amb fra Tarsicio i fra Sebastiano, va ser el primer frare sard a visitar-nos, i sempre guardarem el record del seu acolliment càlid i afectuós cada vegada que nosaltres hi hem anat.

   La germana mort l'ha visitat quan es trobava en el punt àlgid de la seva activitat al servei de l'evangeli. Ens unim, doncs, de tot cor, al sentiment i a la pregària dels germans de Sardenya en aquests moments.

Doneu-li, Senyor, el repòs etern,
i que la llum perpètua l'il·lumini.

[+] notícies