MATINAL D'ADVET (12 desembre 2009)
    El dissabte 12 de desembre els frares de la nostra província ens vam trobar al convent d'Arenys de Mar per la matinal d'advent d'enguany.

   L'acte va començar amb una xerrada de fra Carlos A. Novoa, definidor general del nostre orde, que ens va parlar de l'evolució actual dels caputxins arreu del món i dels motius d'esperança que hi ha de cara al futur. Actualment ja es pot dir que la meitat dels frares estan a l'hemisferi sud, i es pot intuir que, en un futur molt llunyà, un orde que era bàsicament europeu serà en bona part asiàtic. Fra Carlos va entrar també en temes de formació arreu de l'orde i va donar notícies dels diversos projectes dels germans arreu del món.

   Després de la xerrada de fra Carlos, el nostre ministre provincial, fra Cinto, va donar algunes informacions. Es va llegir també una carta de l'any 1987 que el germà de fra Miquel Junyent ens ha fet arribar, en la qual aquest nostre missioner explica el perill en què es va trobar en incendiar-se l'embarcació que el transportava per l'Amazones.

   Després vam resar plegats l'hora menor a la cripta del convent, i vam renovar la professió tot celebrant els cinquanta anys de frare de fra Ferran Aguiló i fra Ramon Morilla i els vint-i-cinc de fra Francesc Costa i fra Jordi Cervera. Vam acabar amb un dinar de germanor al refetor del convent.

   Van assistir a l'acte els germans del definitori de la província de Sardenya, que cloïen d'aquesta manera tres dies de reunió amb el nostre definitori per a revisar el procés de col·laboració que estem portant a terme i planificar els propers passos a donar.
+ Notícies
Cartell anunciador