ESTADA A TAIZÉ 2008

ESTADA A TAIZÉ 2008
ESTADA A TAIZÉ 2008
ESTADA A TAIZÉ 2008

   El nostre viatge a Taizé ha estat tota una aventura. Aquest viatge va començar en un recés a Sant Martí el passat mes d’agost. Semblava que, en un primer moment, tots volíem participar d’aquesta aventura, però com sempre passa en aquest tipus de viatges, finalment, no tots vam poder seguir el desig d’acostar-nos a “la colina”. Ara bé, cal dir que en el nostre pensament i ens les nostres pregàries hi ha hagut espai per a cada un dels amics que es van quedar a casa.

   Per fer realitat i materialitzar aquest viatge hem comptat amb la providència, la qual ens ha ajudat moltíssim… veureu. Quan vam fer la nostra inscripció tres setmanes abans del viatge, no ens donaven gaires esperances de poder aconseguir un lloc per descansar, així que vam agafar el cotxe sense saber exactament on dormiríem… sort que l’Esperit sempre bufa fort quan hi ha qui el necessita… i nosaltres el necessitàvem, us ho ben asseguro.

   Per aquells que no conegueu què és Taizé us diré que es tracta d’un poblet petit a la borgonya francesa en la que, des de fa ja uns quants anys, s’hi ha establert una comunitat de germans, de diferents confessions cristianes, que es dediquen a l’acollida dels joves, a l’anunci de l’Evangeli i a fer possible la interconfessionalitat a l’Església. Però per a cada una de nosaltres Taizé ha estat un sentiment, un matís, un color, una sensació diferent… Hi ha qui no hi havia anar mai, hi ha qui havent-hi anat ja no recordava més que allò essencial, hi ha també qui havent-hi estat un llarg període de temps encara se sorprèn de la veritat amagada entre l’experiència i el retrobament amb els sentiments.

   No us imagineu pas com n’és de difícil plasmar en un paper els sentiments i els records que, ara mateix ens recorren per dins... alegria, joia, silenci, cants en els que s’uneixen el desig de pregària i l’Esperit sant present en cada ú de nosaltres, sorpresa davant el fet de veure centenars de joves pregant en el silenci confiat de qui se sent escoltat...

†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††   Desitgem que aquesta experiència viscuda aquests dies no sigui puntual ni aïllada, sinó que brolli sovint del nostre interior i ens nodreixi en els moments de foscor que trobarem en el camí.
ESTADA A TAIZÉ 2008


ESTADA A TAIZÉ 2008


ESTADA A TAIZÉ 2008

ESTADA A TAIZÉ 2008
[+] notícies