SOLIDARITAT AMB L'ANTONI BASSAS


   Des del nostre web voldríem mostrar la nostra solidaritat i proximitat amb l'Antoni Bassas en ocasió de la seva marxa forçada del programa El Matí de Catalunya Radio.

   No entenem com els directius de l'emissora s'han deixat perdre una persona com l'Antoni Bassas, i un programa de qualitat, de màxima audiència, que ha arribat al cor de tantes persones, senzilles i cultes, que ha sabut estar a prop de les inquietuds i les necessitats dels nostres ciutadans; un programa que a través de les seves tertúlies i entrevistes ens ha posat en contacte amb els intel·lectuals més brillants del país, que sempre ha estat plural i respectuós amb les opinions de tots... un programa que amb simpatia i humor (APM) ens ha ajudat a riure'ns de nosaltres mateixos... Antoni Bassas

   O potser el que molesta a la classe política, que sens dubte ha pressionat la direcció de l'emisora, és precisament que el Bassas sigui lliure i independent, i que no estigui lligat a interessos partidistes? O és, en el pitjor dels casos, una qüestió d'enveja?

   En tot cas, felicitem l'Antoni per la seva integritat i coherència ètica i professional. Hi ha poques persones al país que dimiteixin quan el que se'ls demana va contra els seus principis.

   Des del nostre web dels Frares Caputxins de Catalunya, expressem el nostre suport i solidaritat a L'Antoni Bassas i expressem la nostra preocupació per com es tracta la llibertat d'expressió i de pensament en aquest mitjà públic, que paguem entre tots...

La Direcció del web dels Caputxins de Catalunya

[+] notícies