HA MORT FRA PERE ARRUFAT - 24/10/07

   El dia 24 d’octubre ens ha deixat fra Pere Arrufat, després d’una llarga malaltia portada amb molta dignitat.

    Va néixer a Les Borges Blanques el 29 de juliol de 1945, estudià al nostre Col·legi Mare de Déu de Montserrat i als dotze anys va ingressar al Seminari Seràfic d’Igualada. Va ser dels primers frares que estudiaren a la recent inaugurada Facultat de Teologia de Barcelona. Ha estat destinat a les fraternitats de Sarrià, Les Borges, Manresa, Tarragona i Igualada. Actualment era guardià d’aquesta darrera comunitat i definidor en el Consell de la Província.

   Gran amant de la Naturalesa i de la seva terra, era capaç d’estar-se hores davant un paisatge fins que la llum era l’adequada per fotografiar-lo; molt afeccionat a la literatura catalana i francesa, sentia predilecció per Claudel, Bernanos i Saint Exupéry; molt entès en Art Romànic i Gòtic, durant més de 25 anys va ser consiliari del Grup de Romànic de Sarrià. Durant anys va ser

FRA PERE ARRUFAT
consiliari del grup d’escoltes Alverna de Tarragona i fou un dels patrons iniciadors de la Fundació-Col·legi Mare de Déu de Montserrat de Les Borges Blanques. Al cel ens poguem veure junt amb tots els que ja ens han deixat.
[+] notícies