Participació a l'Aplec de l'Esperit - Tarragona 26 de maig 2007

   El dia abans de la Pentacosta, fra Jesús, fra Francesc, fra Eduard i i el bon amic Marçal vam anar a l’Aplec de l’Esperit a Tarragona.

   Arribats a lloc i degudament comprovades les inscripcions, ens van portar al Col·legi del Mar, on es trobaven tots els qui havien de tenir col·laboracions. La nostra consistia en una pregària que havíem d’oferir en nom de la Família Franciscana a l’Espai d’Espiritualitat. L’Eduard també col·laborava a l’Espai Acosta’t, un lloc de trobada amb cristians compromesos en diverses opcions de vida.

    La nostra pregària va començar a un quart de dues i va durar gairebé mitja hora, seguint la història de la composició del Càntic del Germà Sol de sant Francesc. El pavelló on la vam fer estava bastant ple, i sembla que la gent se’n va endur una bona impressió.

    També ens vam trobar molts amics i companys, a vegades persones que feia molt temps que no vèiem. A l’hora de dinar, especialment, vam poder estar compartint amb els qui havien col·laborat en els mateixos espais que nosaltres. També ens va tocar molt el sol, però sortosament l’aire no va deixar de córrer en tota l’estona, refrescant-nos.

    Després del concert, l’eucaristia i l’hora dels adéus, mentre anàvem pel passeig cap al cotxe, ens vam trobar un bon home que passejava i, pensant que anàvem disfressats, ens va preguntar si anàvem a la platja “a veure cuixa”... En adonar-se de l’error, es va dedicar a fer-nos tot de confidències, que van ser la cirereta del pastís d’una jornada molt fraterna i inoblidable.

[+] notícies