Grup d’Oració Pare Pío a l’Ajuda

El passat diumenge 7 de juny, Festivitat del Corpus Christi, va tenir lloc al Santuari de la Mare de Déu de l’Ajuda de Barcelona, la celebració de l’Eucaristia de Constitució del Grup d’Oració Pare Pío-Mare de Déu de l’Ajuda.

La cerimònia va ser oficiada per Fra. Carlos M. Laborde, Secretari General dels Grups d’Oració de Pare Pío, vingut per la ocasió des del convent de San Giovanni Rotondo, i per Fra. Lluís Arrom del convent de Palma de Mallorca.

Volgueren acompanyar-nos, en aquesta festa, membres del Grup d’Oració San Nicandro de San Giovanni Rotondo, del Grup d’Oració de la Immaculada Concepció de Palma de Mallorca, i Fra Valentí Serra del Grup d’Oració de la Parròquia de la Concepció de Barcelona.

També hi foren presents, Fra Magí Setó, Fra Vicenç i Fra Xavier Borrell, que en feu el reportatge gràfic.

Volem agrair al Senyor aquest regal meravellós i li demanem,  que faci de nosaltres, homes i dones de cor alegre i humil, enamorats de la Paraula i la pregària, apassionats en fer el bé, seguint amb esperança i tendresa els exemples de Sant Francesc, Sant Pío i Santa Gemma, sota la mirada amorosa i maternal de Santa Maria de Nazaret.

 

Lourdes Gelis i Codinach

Responsable del Grup d’Oració Pare Pio, Mare de Déu de l’Ajuda