CELEBRACIÓ DE LA MARE DE DÉU POMPEIA (Maig 2010)

Escoltar homilia de fra Carlo Novoa (4,6Mb)


   Enguany la celebració de la Mare de Déu del Roser de Pompeia ha revestit una solemnitat especial. En ocasió del centenari de la fundació d'aquest convent i santuari que tenim els caputxins a la Diagonal de Barcelona, l'eucaristia va ser presidida per fra Carlos A. Novoa, definidor general.

   Hi van concelebrar els frares de la fraternitat i altres vinguts de diversos convents. Fra Carlos va voler donar a la celebració, prou concorreguda, un to fortament vocacional, convidant els assistents a pregar demanant a Déu noves vocacions. Al final de la celebració, va mostrar que la imatge de la Mare de Déu té el nen a un costat de la falda, suggerint que l'altre és per a tots nosaltres. La celebració va incloure la tradicional benedicció de les roses i la súplica a la Mare de Déu.

   Després els frares van acabar la celebració amb un dinar de festa al refetor del convent, al terme del qual el ministre provincial, fra Jacint Duran, va regalar a fra Carlos la medalla commemorativa de la beatificació de fra Josep Tous.
Anar a Pompeia
Programa 2010