COM OLOT ENLLOC (1 agost 2010)

   Una altra feliç iniciativa de Josep M. Garcia va resultar plenament reeixida. A dos quarts de nou del matí del passat diumenge els membres del Consell de Pompeia, en convocatòria oberta als altres membres de la Comunitat, sortíem cap a la capital de la Garrotxa, indret de fortes i intenses arrels caputxines.

   Com no podia ser d’altra manera la jornada s’encetà amb una celebració eucarística al convent de les clarisses de la Divina Providència. El pare Miquel Colom presidí l’eucaristia fent esment a les circumstàncies de l’encontre. Els cants facilitats als assistents marcaren el contrapunt a la missa.

   Tot seguit les monges ens invitaren a visitar la seva peculiar col·lecció d’objectes  i tot passejant ens arribàrem al Museu dels Sants, una nova instal·lació museística de la ciutat molt adient al seu present i sobretot passat en la realització de sants i figures de tota mena i condició.

   Abans de dinar però encara ens va donar temps per conèixer la fassina de la ratafia Russet, d’on en sortírem a més de proveïts amb l’afany d’emular-los. Caldrà veure els resultats, emplaçats per la vetlla de Nadal.

   El dinar a Cal Déu, amb les conegudes patates farcides de la casa fou el veritable àgora on s’esplaiaren els assistents. El lloc i un dia amable en feren la resta. A mitja tarda la majoria va optar per completar la jornada amb un passeig amb el trenet dels volcans, d’altres allargaren el sobretaula. Uns i altres plenament satisfets, encara que dolguts per l’absència d’en Josep M. Garcia que una molèstia en el darrer moment l’impedí acompanyar-nos, malgrat n’era tothora present per la senyorívola cura de com ho havia dissenyat tot. Hem de repetir-ho, n’era el clam.   

   

Anar a Pompeia
Programa 2010