TROBADA DE CATEQUISTES AL MONTNEGRE. Curs 2006-2007
Trobada curs 2004-2005
Trobada curs 2007-2008
Reportatge fotogràfic
La Catequesi d'Arenys a Núria
   
grup
   

ELS CATEQUISTES D’ARENYS AL MONTNEGRE

   El proppassat 22 d'abril, vigília de Sant Jordi, el grup de catequistes d’Arenys, amb una bona colla de pares, mares, i nens de la catequesi, ens vam aplegar a l'entorn meravellós de l’ermita de Sant Martí del Montnegre, en un ambient familiar.

   Vam començar el matí amb un bon esmorzar preparat pel Josep González, la Francesca Solé, la Neus Roig i la Mari Carmen García, que ja ens esperaven amb la xocolata desfeta, les galetes i els melindros a punt. Després d'esmorzar i haver fet una mica d'esbarjo, ens vam dividir en quatre grups (lectures, pregàries, ofrenes i acció de gràcies) per a preparar l’Eucaristia.  Els cants van ser preparats per en Toni Morales, l’Elisa Sala, en Pep Parra i en Marçal Oms, amb l'acompanyament de tots els nens i nenes.

   A les dotze del migdia començava la missa, presidida per fra Eduard, amb l’ermita plena a vessar. Després de la missa, els nens i nenes que van voler van fer el joc de la oca, però a tamany gran, preparat pel grup de monitors de post-comunió, fra Francesc, Klaudia i Marçal, amb temes de pau i solidaritat.

   Tot seguit un bon dinar: de primer embotit i de segon pollastre amb patates.
A continuació, després d'haver fet la sobretaula, es van formar tres grups espontanis, però en caràcter d'esbarjo: un de futbol (hauríeu de veure fra Francesc jugant a futbol, està fet un crack), un de contes pels nens i nenes que volien, explicats per la Carme Vera, i un de cants portats per en Pep Parra. A les 18:30 tornàvem tots cap a casa.

   Hem de donar gràcies a Déu pel bon dia assolellat que vam tenir, i marcat per l’esperit de fraternitat. Gràcies Senyor!

Marçal Oms

Arenys