TRASPÀS DE FRA ENRIC CASTANYER i INGLÈS 10 d'octubre de 2014

   El dia 10 d'octubre a la nit va ser cridat a la casa del Pare el nostre germà Enric Castanyer i Inglès. Va néixer a Barcelona el 7 de juliol de 1918, però és va criar a Santa Coloma de Gramanet. En esclatar la Guerra Civil, l'any 1936, ho tenia tot a punt per entrar al noviciat, cosa que no pogué fer fins el 1944.

   Durant aquest temps, va haver de ser soldat primer per la República i després en el servei militar addicional que es va imposar als vençuts, a la qual cosa es referia ell en broma dient que tenia "dues llicenciatures". Com a frare, va estar en diversos convents, entre els quals cal destacar el Col·legi de les Borges, on va ser director, i el santuari de la Mare de Déu de l'Ajuda, on va col·laborar amb l'escola de la Salle Condal i va fer durant molts anys d'ecònom de la fraternitat. Els últims anys ha estat a la infermeria provincial, ja que anava perdent mobilitat. L'enterrament va ser el dia 13 d'octubre al convent de Sarrià.

   En el nostre darrer Capítol Provincial es van presentar les seves memòries editades en un petit volum gràcies a la feina de fra Josep Maria Segarra, amb qui hi va conviure molts anys.