Festa Mare de Déu de Pompeia

El passat diumenge 8 de maig celebràvem la festa de la Mare de Déu de Pompeia. El dissabte a la tarda, en el Santuari barceloní on es venera la seva imatge, tingué lloc la Missa solemne i el sopar de germanor.

L’Eucaristia, presidida pel guardià de la comunitat fra Mateu Sanclimens, fou concelebrada per un nombrós grup de frares, amb la presència del ministre provincial fra Gil Parés i el conseller general fra Hugo Mejía. Durant la celebració, es pregaren les tradicionals invocacions a la Mare de Déu. La litúrgia solemnitzada amb l’orgue recentment restaurat i interpretat per Benet Costa.

Al finalitzar l’Eucaristia, es venerà la Mare de Déu i, posteriorment, es repartiren les roses beneïdesdurant la celebració.

Després de la Missa, una setantena de persones participaren del sopar de germanor ofert per a l’ocasió. Frares, feligresos, ex-alumnes, voluntaris i treballadors compartiren taules en un ambient distès i alegre. La música posà el punt i final a la trobada, amb l’entonació, per part dels comensals, d’uns cants preparats per a amenitzar la vetllada.