plantilla
XXXVI CAPÍTOL PROVINCIAL (17 de juny de 2.008)

SEGONA JORNADA DEL CAPÍTOL

    Un cop celebrada la Litúrgia de les Hores i començada ja la sessió del matí, fra Carlos A. Novoa, ens ha fet arribar la salutació del Ministre General fra Mauro Jöhri, el qual es troba en aquests dies presidint el Capítol de la Província de Gènova.

   El matí ha estat dedicat al treball en grups sobre l’Informe que el Ministre Provincial, fra Jacint Duran, ens va presentar ahir sobre els germans, les presències i les comissions.     

   La sessió de la tarda, novament, ha començat amb la pregària litúrgica. A continuació ha tingut lloc la posada en comú del treball dels grups. També s’ha parlat de la situació actual de les nostres germanes Clarisses Caputxines de Catalunya. S’ha valorat molt l’esforç que les nostres germanes fan per tal de mantenir-se fidels a la seva vocació contemplativa.

   Un altre dels temes tractats ha estat el de les publicacions de la Província: Estudios Franciscanos, Catalunya Franciscana i Recerca, considerant-les unes eines valuoses per a l’estudi i difusió de la nostra espiritualitat.

La segona part de la tarda ha estat dedicada a l’Informe d’Economia presentat per fra Gil Parés, Ecònom Provincial.

   Abans del sopar i de l’esbarjo de la nit (amb el passi de la pel·lícula Como Dios), hem celebrat l’Eucaristia amb Vespres presidida per fra Lluís Àngel Arrom, guardià de la fraternitat de Palma.

  1617181920